Asiantuntevaa neuvonta- ja konsulttipalvelua ulkomaalaisille koskien Suomen oleskelulupa-asioita

businessman in vector shape
Ammattitaitoista konsultointia ja apua oleskelulupahakemuksen valmisteluun, muutoksenhakuun, kielteisestä päätöksestä valittamiseen sekä kansalaisuushakemukseen liittyviin asioihin.

Palvelumme

Vastaukset lisäselvityspyyntöihin

Asiantuntijamme auttavat sinua laatimaan mahdollisimman perusteellisen ja asianmukaisen vastauksen Suomen maahanmuuttoviranomaisten (kuten ELY-keskus, TE-toimisto, Migri) tekemiin lisäselvityspyyntöihin. Annamme asiakkaillemme yksityiskohtaiset ohjeet, miten vastausta kannattaa valmistella sen hetkisen tilanteen huomioon ottaen. Autamme myös keräämään kaikki tarvittavat asiakirjat positiivisen ratkaisun saamiseksi.

03

Neuvonta

Maahanmuuttoon erikoistuneet kokeneet asiantuntijamme auttavat sinua selvittämään ulkomaalais- ja maahanmuuttolain pykälät oman tilanteesi näkökulmasta ja auttavat asianmukaisen jatkosuunnitelman laatimisessa.

01

Sinulla on oikeus valittaa saamastasi kielteisestä Maahanmuuttoviranomaisen tekemästä päätöksestä hallinto-oikeuteen, joten asianmukaisesti laaditun valituksen avulla voit onnistua usein muutoksenhaussa ja päätöksen muuttamisessa eduksesi. Konsulttimme ovat kokeneita osaajia, joilla on laaja kokemus valitusosoitusten tekemisestä. Asianmukaisen valitusosoituksen laatimiseen tarvitaan alakohtaista asiantuntemusta ja kokemusta mm. Ulkomaalais- ja maahanmuuttolainsäädännön osalta.

Muutoksenhaku ja tukipalvelut

02

Kattava räätälöity palvelupaketti joka tukee sinua koko hakuprosessin ajan. Autamme tarvittavien asiakirjojen valmistelussa, mahdollisten hakemusten tai lomakkeiden asianmukaisessa täyttämisessä, sopivan ajankohdan varaamisessa Maahanmuuttoviraston asiointipisteeseen tai Suomen edustustoon hakijan asuinmaassa. Palvelemme mm. seuraavissa tilanteissa:

Oleskeluluvan hakeminen työnteon perusteella (myös erityisasiantuntijana)
Oleskeluluvan hakeminen yrittäjyyden perusteella
Oleskeluluvan hakeminen perhesiteen perusteella
Suomen kansalaisuuden hakeminen

Palvelupaketti

04

Meistä

Finconsult on suomalainen konsulttiyritys joka keskittyy kaikkiin maahanmuuttoon liittyviin tilanteisiin ja niiden ratkaisuihin. Yrityksemme on erikoistunut ulkomaalaisille ja maahanmuuttajille kohdennettuun oikeudelliseen neuvontaan ja konsultointiin Ulkomaalais- ja maahanmuuttolainsäädäntöön liittyen. Tavoitteenamme on hakijan oikeuksien suojaaminen ja avustaminen mm. lainmukaisesti haettavan Suomen oleskeluluvan tai kansalaisuuden saamisessa (Kansalaisuus- ja Ulkomaalaislaissa määrättyjen edellytysten mukaisesti).
Asiantuntijoillamme on alakohtaista asiantuntemusta ja laajaa kokemusta Ulkomaalais- ja maahanmuuttolainsäädännön osalta. Monet osaajistamme ovat maahanmuuttajataustaisia ja käyneet itse läpi koko maahanmuuttoprosessin väliaikaisesta oleskeluluvan hakemisesta aina Suomen kansalaisuuteen asti.

Tiimimme

Toisin kuin valtion maahanmuuttoviranomaiset agentuurimme keskittyy aina jokaiseen asiakkaaseen ja hänen omaan erityistä huomiota vaativaan tilanteeseen. Tavoitteemme on asiakkaan auttaminen asianmukaisilla neuvoilla ja palveluillamme niin että hän voi välttää väärin- tai epätäydellisesti tehdyn hakemuksen ikävät seuraamukset.

Toimintatapamme

Tutkimme perusteellisesti jokaisen asiakkaan tilanteen ja otamme aina huomioon yksilölliset asiakastarpeet ja erityistoiveet. Kaikki asiantuntijamme ovat ymmärtäväisiä ja valmiina auttamaan milloin vain.

Kokonaisvaltaiset tukipalvelumme

Ota meihin yhteyttä

Palvelut
Facebook
LinkedIn
Behance
WhatsApp
Yritys
Copyright © 2021. Fintegra Consulting Group Oy. All rights reserved.
Cookies Policy
Private Policy
Terms of Use
Finconsult
ID number 2793236-9
Address
Regus,Itäkatu 1-5
00930 Helsinki
Instagram